Buğday Salatası

2 kişilik
150 gr. Aşurelik Buğday
2 adet renkli Dolmalık Biber
1 adet Kırmızı Çarleston Biber
3 adet Taze Soğan
1 adet Domates
1/4 demet Taze Nane
1 adet Limon'un Suyu
1 yemek kaşığı Nar/ Erik Ekşisi
5 yemek kaşığı Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Buğdayı yıkayıp süzün. Haşlama tencerenize buğdayları ve üzerini 2 cm geçecek kadar sıcak su koyun. Buğdaylar yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Domates, taze soğan, nane ve biberleri küp küp kesin ve haşlayıp süzdüğünüz buğday ile karıştırın.
Zeytinyağı, limon suyu, nar/erik ekşisi, tuz ve karabiber ile sos hazırlayıp buğday salatasını tadlandırın. Servis için geniş cam bardakları veya dolmalık yeşil biberleri kullanabilirsiniz. Afiyet olsun!