Bezelye Salatası

2 kişilik
Malzeme
200gr. haşlanmış bezelye
50gr. sucuk (incecik küpler halinde doğranmış)
50gr. dana jambon (ince şeritler halinde kesilmiş)
50gr. çemensiz pastırma (ince şeritler halinde kesilmiş)
100gr. mantar ince kesilmiş
1 orta boy soğan
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 limon suyu
Tuz, Karabiber, Esmer şeker
Bezelyeleri ezilmeyecek kıvamda haşlayın. Bir tavada bir tutam toz şeker ve tuz eklediğiniz soğanları kavurun ve bezelyelerin üzerine ekleyin. Aynı tavada tüm şarküteri malzemelerini ek yağ koymadan çevirin. Ürünler yağını bırakır bırakmaz mantarları ekleyip 3 dakika çevirin. Tüm malzemeleri karıştırma kabında bezelyelere ekleyin. Limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiberi de sos olarak döküp ılık olarak servis yapın.