Peynirli Sufle

Malzemeler (2 Kişilik)
5 çay kaşığı Tereyağ
2 yemek kaşığı Parmesan Peynir
2 yemek kaşığı Un
2/3 bardak Süt
2 tutam Tuz
2 tutam Kırmızı Pul Biber
2 büyük Yumurta Sarısı
4 büyük Yumurta Akı
2/3 bardak rendelenmiş Kaşar Peyniri

Yapılışı:
Sufle Kaselerinin iç kısmını herbiri için1/2 çay kaşığı Tereyağ kullanarak yağlayın ve rendelenmiş Parmesan Peyniri kaselerin iç yüzeyini kaplayacak şekilde serpin.
Fırını 200 dereceye ısıtın ve orta rafa ızgara telini yerleştirin. 4 çay kaşığı Tereyağı sos tencerenizde eritin ve tereyağına unu katın. 1 dakika pişirin ve ateşten alın. Karışıma Sütü ekleyin ve iyi karışacak şekilde çırpın. Ateşi kısın. Sürekli karıştırarak, yoğunlaşana dek pişirin. Tuz ve Kırmızı Pul Biber ile tatlandırın. Ateşten alın ve yumurta sarısını karıştırın. Yumurta Aklarını orta boy bir kapta kar haline getirin. Kar haline getirdiğini yumurta aklarından bir parça ile rendelenmiş Kaşar Peynrinin yarısını karışıma ekleyi karıştırın. Ardından kalan yumurta akları ve rendlenmiş Kaşar Peyniri de ekleyip karışımı 2 Sufle Kasesine paylaştırın.Fırın ısısını 190 dereceye düşürün. Suflenin üstü kızarıp yükselinceye kadar (yaklaşık 18 dakika) pişirin. Hemen Servis edin.
Afiyet olsun.