Parmesan Kase

Malzemeler (2 kişilik)
1 paket (200gr) Toz Parmesan Peyniri
Pişirmek/Hazırlamak için Gerekenler
Teflon Tava, Zeytin Yağı
İnce Spatula (Tavanızı çizmemek için Ahşap Spatula tercih edin)
Kase

Yapılışı:
Tavanızı az miktarda zeytinyağı ile yağlayınve kağıt peçete ile yağın fazlasını alın. Hafif ateşte ısınınan tavanıza toz Parmesan Peynirini boşluk kalmayacak şekilde serperek bir daire oluşturun. Dairenin yüzeyi, şekil vermede kullandığını kaseyi ters çevirdiğinizde üzerini örtecek kadar büyük olmalı. Tavanıza serptiğiniz Parmesan Peynri eridiğinde tavanızı ocaktan alın ve biraz soğumasını bekleyin. Daire şeklinde Parmesan Peynirinize zedelemeden bir spatuka ile alın ve kaseniz ters çevirili iken üzerine örtün.Kasenin formunu olması üçün yüzeye tam oturmasını sağlayın. Gerekirse aynı model ikinci bir kaseyi üzerine kapatın. Parmesan Peyniri iyice soğuduğunda Parmesan Peyniri Kasenizi servis için kullanabilirsiniz.Salata ve diğer lezzetli yemeklerin servisinde kullanabilirsiniz.