Cafe de Paris Soslu Antrikot

400gr Antrikot/ 200gr.lık 2 dilim
200gr Tereyağ
70 gr. Süt Kreması
50 gr. Rokfor Peyniri
3gr. Köri
3 gr Zerdeçal
6 dal Dereotu /ayıklanmış
3 gr. Kimyon
2 diş Sarımsak
15 gr. Hardal
Tuz, Karabiber
Zeytinyağı

Antrikotları, tuz ve karabiberile lezzetlendirin. Isıtılmış tavada etleri az zeytinyağı ile mühürleyin ve fırınkabına yerleştirin. 200 dereceye ısıtıtılmış fırında istenilen kıvamda pişirin.
Sarımsağı soyun ve ezin. Dereotunu ince ince kıyın.
Süt Kremasını baharatlar, sarımsak ve hardalla kaynama noktasına getirin ocağın ateşini kısın, tereyağını ekleyin ve sürekli karıştırarak erimesini sağlayın. Rokfor Peynirini bir çatalla ezin ve kremaya ekleyin karıştırın.
Tuz ve Karabiberle tatlandırın. Dereotunu da ilave edip etle birlikte servis edin.