Çay Saati - Kırmızı Biber ve Pastırmalı Çanaklar (2 kişilik)

Malzemeler
8 adet 3,5cm çapında tartolet kabı veya kağıt pişirme kabı
2 adet 10cmx10cm Kare Milföy Hamuru
2 yemek kaşığı küp küp kesilmiş Dil Peyniri
2 yemek kaşığı küp küp kesilmiş Taze Kırmızı Biber
2 yemek kaşığı küp küp kesilmiş Pastırma
2 yemek kaşığı küp küp kesilmiş zeytinyağında bekletilmiş Kurutulmuş Domates
Yapılışı
2 adet kare Milföy Hamurunu dolaptan çıkarıp çözülmesini sağlayın ve her kareyi dikey ve yatay olarak ikiye bölüp 5cmx5cm ebadında 8 adet kare elde edin.
Bir kasede tüm malzemeyi karıştırın. Köşeleri dışarıda kalacak şekilde her kalıba bir kare hamur yerleştirin ve oçlerini karışımla doldurup önceden ısıtılmış fırında hamur hafifce kızarana dek pişirin.
Peynir ve Pastırmanın tuzu, kurutulmuş domateslerdeki zeytinyağı nedeniyle tuz ve yağ eklemenize gerek kalmıyor.
Daha kalabalık çay saatleri için kişi sayısına göre malzemenizi arttırabilirsiniz.