Pastırmalı Hurma ve Peynirli Laleler

Pastırmalı Hurmalar (2 kişilik)
6 adet Hurma
6 dilim Çemensiz Pastırma
6 adet Dil Peyniri ( her biri hurmanın yarısı kadar)
6 adet Kürdan veya ısıya dayanıklı kokteyl çubuğu
Hurmalara bıçak yardımıyla dikey kesik atın ve çekirdeklerini çıkartın. Hurmaların içini Dil Peyniri ile doldurun ve Çemensiz Pastırma Dilimlerini kedikleri örtecek şekilde hurmaların etrafına sarın, kürdanla sabitleyin. 200 dereceye ısıtılmış fırında 5 dakika peynirler yumuşayıp hafif kızarıncaya kadar bekletin. Ilık olarak servis edebilirsiniz.
Peynirli Laleler (2 kişilik)
4 adet Cherry Domates
2-3 tatlı kaşığı Beyaz Peynir
2-3 tatlı kaşığı Labne Peynir
Domateslerin saplarının aksi yönde uç noktasindan başlayarak yarısına kadar artı şekilinde kesin. Çay kaşığı yardımıyla çekirdeklerini ve sulu içini boşaltın. Beyaz Peynir ve labne peyniri karıştırıp domateslerin içine doldurun. Kolay, lezzetli ve şık sunumu ile davetleriniz renklenecek.