Corn Bread / Mısır Ekmeği

2 kişilik
1/2 bardak Mısır Unu
1/4 bardak Buğday Unu
1 adet Yumurta
1/4 bardak Süt
1/4 bardak Zeytinyağı
1/2 tatlı kaşığı Toz Şeker
1 çay kaşığı Tuz
1/2 çay kaşığı Kabartma Tuzu
2 adet Taze Soğan
1/2 bardak Peynir( Beyaz veya Kaşar Peynir- hangisini tercih ederseniz)
Pişirme kabınızı yağlamak için tereyağ
Hazırlanışı
Peynir, Taze soğan ve teryağ dışında kalantüm malzemeyi hamur karıştırma kasesinde karıştırıp soğan ve peyniri ekleyin. Fırın kabınızı tereyağ ile yağlayıp karışımınızı dökün.175 dereceye ısıtılmış fırında 35-40 dakika üstü kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.