Macaroni with Chile & Dried Beef (Prosciutto)/ Taze Soğan ve Kuru Etli Makarna

2 kişilik
150gr Makarna (serviste kullanacağınız tabağı dolduracak kadar)
1 litre Su
2 yemek kaşığı Zeytin Yağı
1 çay kaşığı Tuz
1/2 fincan 1/2cm kalınlığında dilimlenmiş Kuru Et (Dana Eti)
1/2 fincan Taze Yeşil Soğan (5 dal dilimlenmiş taze yeşil soğan)
1/2 fincan Taze Kaşar Peyniri
2 yemek kaşığı Kırmızı Çarliston Biber
Hazırlanışı
Pişirme tencerenizde 1 lt suyu kaynatın. 1 yemek kaşığı zaytinyağı, 1 çay kaşığı tuz ve makarnayı ekleyip 9 dakika haşlayın. Makarna pişerken son2 dakika da tavanıza 1 yemek kaşığı Zeytinyağı sırasıyla önce küp küp kesilmiş kırmızı biber ardından taze yeşil soğan en son kuru etleri ekleyip karıştırın. Kuru etlerin pişerken sertleşmemesi için kaynayan makarna suyundan 3 yemek kaşığı ekleyin. Pişen makarnanızın suyunu süzün ve kuru etlerle karıştırın. Taze Kaşar Peyniri ekleyip harmanlayın ve servis edin. Bu tarifi dilerseniz çemensiz Pastırma ile de hazırlayabilirsiniz.afiyet olsun.