Chocolate Molten Cake for 2/ Çikolatalı Lav Kek

60gr Bitter çikolata
50gr Tereyağ
2 yemek kaşığı Toz Şeker veya Pudra şekeri
1 adet Yumurta
2 yemek kaşığı Un
Hazırlanışı
Çikolata ve tereyağını ısıya dayanıklı bir kaseye koyup mikrodalga fırında veya benmaride tenceresi kullanarak eritin ve iki malzemeyi güzelce birbirine karıştırın. Ayrı bir karıştırma kasesine 1 yumurta kırın ve 2 yemek kaşığı şeker ekleyip el çırpıcısı veya mikser ile çırpın. Çırptığınız yumurta şeker karışımına çikolatalı karışımı ekleyip iyice karıştırın. Son olarak 2yemek kaşığı un ekleyip karıştırın ve kırıp kaplarına eşit olarak paylaştırın. 160 dereceye ısıtılmış fırında 10-12 dakika pişirin. Afiyet olsun.